Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

amor od napornog dana ne mora biti samo ružan osećaj. Ukoliko sledi udoban i zdrav, okrepljujući san, zamor koji mu je prethodio ispostavlja se kao prolazno, slatko osećanje.
Što ste umorniji, slađi će vam biti istinski odmor.

Kad ležete - ležite sa zadovoljstvom, ispružite se koliko ste dugački, potom se lepo ušuškajte, duboko udahnite i – uživajte.

Kad ustajete – dobro se protegnite, osetite kako vam je dobro u vlastitom telu i osmehnite se, široko. Dan koji je pred vama uzvratiće vam osmeh.

Svaki novi dan – po jedan osmeh. Bar.

Pitajte one koji spavaju na Šlarafiji. Oni znaju.

Jastuci

Jastuci Basic, Jastuci Senso, Anatomski jastuci, Imperial jastuci, Jastuci od paperja, Latex jastuci...

Jorgani i pokrivači

Jorgani Basic i Senso, Jorgani od paperja, Pokrivači Senso...

Posteljina

Posteljina od damasta, izrađena od materijala koji je razvijan...

Dušeci

Šlarafija izrađuje dušeke više od dobrih 75 godina. Nekada je izrada vrhunskih dušeka podrazumevala izradu vrhunskih opružnih jezgara. Tako je, u dobroj meri, i danas. Vrhunska opružna jezgra jesu ručno rađena jezgra – povećane gustine u rasporedu opruga – koje kao rezultat daju maksimalno rasterećenje kontaktnih tačaka tela sa površinom dušeka. Ručno rađeno opružno jezgro čini srce ručno rađenog dušeka.

Ali to nije sve. Danas dobar dušek može biti, zahvaljući savremenim tehnologijama, i dušek bez opružnog jezgra. S toga smo, ovladavanjem vrhunskim prirodnim i hibridnim materijalima, osvojili i proizvodnju dušeka od različitih vrsta vrhunskih pena.

Zanatsko umeće nadograđeno je najsavremenijim tehnologijama i usaglašeno sa najvišim ekološkim standardima...

Kreveti

Sveden, elegantan dizajn naših kreveta ostavlja prostor za puni doživljaj njihove osnovne namene: udobnog spavanja...

Naddušeci

Dobar naddušek značajno unapređuje kvalitet spavanja, bitno kompenzujući eventualne manjkavosti same postelje. Kada je na sve to, još i izrađen od prvorazrednih materijala, postaje važan element unapređenja celokupnog zdravlja...

Navlake dušečne

Senso dušečne navlake u potpunosti zamenjuju donji čaršaf, štiteći dušek od...